Du er i c-suite segmentet. Det forventes, at du leder din organisation med fast hånd, empati og passion. Din stakeholders er dine ledere i de forskellige forretningsenheder, de andre partnere og din bestyrelse.


DU LÆRER AT:

Tale til et stort publikum – som keynote speaker til konference eller gennem videobranding af virksomheden. (situation, subject, audience)

Levere klare budskaber med overbevisning – til bestyrelsen såvel som til medierne. 

Håndtere kommunikationsudfordringer også når du har travlt – håndtere din kommunikation så du med kort varsel og uden tid til fordybelse er forberedt på at levere et statement til pressen eller medierne

Kende din styrke og dit forbedrings potentiale – din personlige talestil. Er din kommunikationsstil primært assertiv eller empatisk: overordnet rolige eller med en tendens til at skynde dig unødigt, en mere tilfældig eller struktureret talestil?

Struktur & pris eksempel

pris på forespørgsel  

Vores erfaringer viser, at hver topleder kommer til os med sit unikke kommunikationspotentiale, unikke baggrund og unikke sæt af færdigheder.

Derfor er strukturen på dette træningsprogram mindre stram end på de øvrige juniorkurser. I stedet skræddersyes programmet individuelt til den enkelte leders situation og til tider turbulente kalender.

Kontakt os, så vi kan skræddersy et træningsprogram specielt til dig.


Din organisation forventer, at du er synlig, at du har de helt rigtige talegave og mestrer præsentationens kunst. Samtidig forventes det også, at du på passioneret vis kan inspirere. De mennesker, der referere direkte til dig, forventer at du motivere og leder dem i deres daglige arbejde. Dine peers forventer en partner, der holder hovedet koldt og har hjertet på rette sted såvel i forhandlinger som i det daglige arbejde. Din bestyrelse forventer håndgribelige resultater leveret med overbevisning. Hver situation kræver forskellige kommunikationsfærdigheder. Forskellige niveauer af empati og forskellige måder at præsentere og begå sig på.

Dette træningsprogram er primært henvendt til c- level executives, som allerede mestrer de mest basale leder - og kommunikationsfærdigheder. Du navigerer nu på et strategisk højt niveau, hvor der sjældent er plads til ”second chance”. 

I ”toolbox” finder du de teknikker, der skal til for, at du kan udnytte dit fulde potentiale: i din stemme, dit kropssprog, din tale stil og det mentale. Her bliver vores teknikker til dine teknikker.


    Testimonials