Dette træningsprogram er målrettet managers og ledere, som allerede har bevist deres evner og nyder ansvaret som teamleder. Du er typisk i midten af din karriere, hvor det kræves af dig at du producere værdi og skaber synlige resultater for at nå næste karrierestep inden for et par år.


executive_icon_imageArtboard 1-8.png

 

Som manager kommunikerer du på daglig basis med dit team, dine peers og dine seniors. Du forbereder dig på den perfekte og passionerede fremlæggelse af jeres strategi, den krævende én-til-én samtale med en kollegaen, eller den svære samtale med et teammedlem. Dit team, der referere direkte til dig forventer, at du på passioneret vis motivere og leder dem i forhold til organisationens strategi og de udfordringer og forandringer, der hele tiden opstår. Kort sagt, er du organisationens blæksprutte, som både skal have forståelse både for detaljen samtidig med også at have forståelse og for de overordnede linjer.

De enkelte situationer stiller forskellige krav til kommunikationen

 Lad vores teknikker blive til dine teknikker

I ”toolbox” finder du de teknikker, der skal til for, at du kan udnytte dit fulde potentiale: i din stemme, dit kropssprog, din tale stil og det mentale. Her bliver vores teknikker til dine teknikker.

 

Du lærer at:

Lede dit team - gennem klar kommunikation

Tale til et stort publikum - og bruge nervøsiteten konstruktivt

Lytte -  inkludere og motivere

Turde tage konfrontationen

Give feedback - empatisk og bestemt.

Få større engagement - fra peers og seniors

Skabe større tillid omkring dig

 

Struktur & priseksempel

Individuelt træningsprogram - 15 timer

 29.500 kr. ex. moms

Kontakt os og lad os dele vores erfaringer med dig - erfaringer fra flere tusinde i samme situation.


Hos Ministry of Music har vi en lang historie I at guide managers på vej. Udgangspunktet er godt: Hver leder kommer med sit unikke kommunikationspotentiale, baggrund og sæt af færdigheder.

Testimonials