Vi har den store fornøjelse at hjælpe fremtidens talentfulde ledere og medarbejder med at udfolde hele deres potentiale: ”voice” din stemme, ”body language” – dit kropssprog, ”speaking style” – din talestil og ”mentality” – det mentale.

Det kræver visionær træning på en række felter. Den træning sørger vi for og skræddersyr den i moduler, så den passer til  jeres og virksomhedens eksisterende eller kommende talentprogram. Vi ser en række fælles udfordringer. Derfor har vi skabt tre differentierede spor, hvor forskellige kommunikationsstrategier er vejen til en succesfuld kommunikation


 
 
 

20-30 år:

Du er ung og nyuddannet. Meget af det du gør på dit arbejde, eksempelvis at holde en præsentation, det gør du for første gang. Du skal skabe synlige resultater – bliv set, bliv hørt, bliv forstået af dine kunder og dine kolleger. Jo før du kommer i gang, jo bedre kan du nå at blive.

30-40 år:

Du er godt på vej I din karriere, du har vist potentialet og derfor er du udvalgt til talentprogrammet. Her træner vi mere målrettet med de enkelte opgaver, og vi forfiner og udvikler dit potentiale, så du er godt rustet til den karrieredrejning du står foran.

40 + år

Du er i midten af din karriere. For dig handler det primært om at vælge om du vil gå specialist vejen eller om du vil gå længere ind i ledelsesdelen. Worklife balance, at opnå en naturlig autoritet overfor for de kollegaer, som du i rollen som senior manager skal chef for, er der nok at holde styr på.

Lad vore teknikker blive til dine teknikker. De teknikker vi bruger i talentprogrammerne kommer fra vores toolbox. Lær mere om vore teknikker under menupunktet  "tools"


Jeg har tit oplevet vanskeligheder med at fange mine lytteres opmærksomhed og har aldrig rigtig forstået hvorfor. Igennem træningen hos Ministry of Music fik jeg kortlagt mine styrker og svagheder og fokuseret indsatsen på forbedringsområder med simple forståelige tips. Den viden bruger jeg hver dag og har rimeligt godt styr på alt fra 1-til-1 møder, gruppearbejde og større præsentationer. Man kunne tro, at træningen kun er for personer, der ofte holder præsentationer. Men alle kan have stor glæde af det, fordi det udvikler den personlige formidling

Kristian Mohr Heen, specialist og tidligere graduate, Nykredit

"I små intensive forløb har jeg sammen med Ministry of Music været hele vejen rundt i mit kropssprog, min artikulation, min retorik og min præsentationsteknik i helhed. Jeg var overhovedet ikke håbløs på forhånd, men jeg har fået rigtig meget ud af forløbet. Jeg bruger min træning dagligt i al kommunikation, hvor jeg er meget mere opmærksom på at præsentere klare, skarpe budskaber. Jeg er overrasket over, hvor meget jeg faktisk bruger min træning. Alt i alt har Ministry of Music givet mig effektiv kommunikationstræning fokuseret på mine individuelle behov, men også klædt mig virkelig godt på til at fortsætte min udvikling selv, så jeg ikke går i stå".

Alexandra Steenstrup Berthelsen, analytiker og tidligere graduate, Nykredit


Nykredit Finance & IT Graduates:

Som graduate i Nykredit får du en unik karrierestart, hvor du med en fastansættelse gennemgår et accelereret udviklingsforløb på 12 måneder. Du kommer til at arbejde i et Nykredit, som er på en rejse, hvor vi rykker endnu tættere på vores kunder. Læs mere om at være graduate hos Nykredit her: https://www.nykredit.dk/om-os/karriere/din-karriere/nykredit-graduate


Spydspids uddannelsen i Dansk Metal består af særligt udvalgte tillidsrepræsentanter som skal boostes i kommunikation og personlig udvikling. Derfor valgte jeg at samarbejde med Ministry of Music, som jeg har gjort før, for at booste spydspidsernes kommunikationsfærdigheder. Særligt i forhold til den kommunikation de kommer til at have i medierne, overfor medlemmerne eller som repræsentant over for deres kollegaer: De fik teknikker til at håndtere nervøsiteten, teknikker til med stemme og kropssprog at fremstå overbevisende, teknikker til at sætte sig i modtagers sted og formidle budskabet klart og tydeligt og teknikker til at få det mest optimale ud af stemmen. Der var rigtig gode tilbagemeldinger på træningen og jeg kan varmt anbefale træningen til andre."

Keld Brødsgaard, Dansk Metal


Novo Nordisk: Emerging Leadership Programme

Emerging Leadership Program " er en trædesten for kommende ledere og specialister. I dette træningsprogram for deltagerne både mulighed for at udvikle specialistrollen. Programmet er en teknisks, personlig og professionel kick starter.  

Dansk Metal: “Spydspidserne” 

Dansk Metals talentprogram:  “Spydspids” er et talentprogram for unge talentfulde fagforenings repræsentanter. De vil i løbet af træningsprogrammet kick starte deres nye rolle i forhold til medierne, de vil udvikle sig personligt og de bliver trænet i teknisk know how inden for Dansk Metals rammer.


SYDTALENT (Region Syddanmark) er et talent udviklings program for læger, sygeplejersker og portører. 

"Man skal være skabt af et særligt stof for at være leder i sundhedsvæsenet. Efter min bedste overbevisning findes der ikke noget mere komplekst system at være leder i. Derfor skal vi også værne om dem, der viser interesse. Min egen erfaring er, at man med alle de forventninger fra patienter, pårørende og politikere ikke vil kunne gå fejlfri igennem sit lederliv. Det skal man være robust for at stå model til i en organisation, hvor det bogstaveligt talt handler om liv og død".

Peder Jest, Direktør, Region Syddanmark, citat fra artiklen ”OUH’S ledere skal kunne engagere!


 RING TIL OS SÅ VI SAMMEN KAN LÆGGE EN PLAN FOR HVORDAN VI UDVIKLER TALENTET I DIN VIRKSOMHED


Lad vore teknikker blive til dine teknikker. Læs om vore teknikker her