Back to All Events

....GET YOUR MESSAGE ACROSS..FÅ DIT BUDSKAB UD OVER SCENEKANTEN....


  • Metalskolen Jørlunde Denmark (map)

 

 KURSUSBESKRIVELSE

Dette intensive Hands-on kursus er for dig der har lyst at blive endnu bedre til at booste din kommunikation. Godt humør og masser af gå – på – mod er vigtigt. Kurset bygges op, så deltagernes nye færdigheder indarbejdes grundigt og forankres i praksis.

UDBYTTE

Du får en unik mulighed for at få konkrete teknikker til dit stemme, dit kropssprog, dit mentale fokus, dit argumentation, dit indhold samt form. Teknikker som vi arbejder med og omsætter i praksis med det samme.

MÅLGRUPPE

Ledere på alle niveauer: Topledere, mellemledere, projektledere, koordinatorer, HR ansvarlige, HR partnere, advokater og jurister, forretningsudviklere, politikere, bestyrelsesformænd, foredragsholdere, instruktører og undervisere.

KURSUSBESKRIVELSE

Kursets har fokus på den nonverbale kommunikation. Med det praktiske fokus i stemme og kropssprogstræning adskiller det sig væsentligt fra et kursus i klassisk præsentationsteknik. Vi kommer også ind på teknikker fra retorikken: Form, indhold, sprog, struktur samt argumentation i praksis.

UDBYTTE

DAG 1: recap over elementerne i den nonverbale kommunikation opvarmning af stemme og kropssprog, stemme og kropssprog analyse, praktisk træning i mindre grupper sammensat efter at komplementere dine styrker og dit forbedringspotentiale. 

DAG 2: recap fra dag 1, argumentation i praksis, sådan opbygger du et skudsikkert argument, sådan understøtter du din kommunikation med dit kropssprog og din stemmeføring. Sådan forbereder du dig mentalt og håndterer din eventuelle nervøsitet.

 

DIN FORBEREDELSE

Indsend 2 min. videopræsentation af dig selv: 

1. Indled med dit navn. 

2. Fortæl så kort, hvad du særlig godt kan lide i dit arbejde. 

3. Afslut med at fortælle om dine forventninger til kurset.

 

OM UNDERVISERNE

Instruktørerne er håndplukkede og har baggrund i musikken, retorikken og teatret. Med denne kombination af kompetencer har du en unik mulighed for at udløse dit fulde potentiale.


Price 11.995,- ex. moms